Onze Missie

De menselijke maat! Het grootste deel van onze klanten bestaat uit mensen die t.g.v. een chemobehandeling haarverlies hebben. Zij bevinden zich zowel fysiek als mentaal in een kwetsbare situatie. Daarom zijn ze extra gevoelig voor een deskundige behandeling in "huiselijke sfeer", waarbij onze kernbegrippen zoals persoonlijke aandacht en luisteren naar de wensen van de klant, discretie en betrouwbaar advies en -service essentieel zijn.

Wat we doen

Allereerst willen wij onze clienten een uitstekende ervaring aanbieden. Een persoonlijke aanpak bij iedere klant staat waarborg voor de juiste behandeling, de correcte product-informatie en de perfecte service. De juiste behandeling betekent discretie, een unieke ontvangst; afhankelijk van de reden van het bezoek en een klant die volledig tevreden is. Wij werken enkel met materialen en stoffen die wij eerst zelf ter kennis genomen hebben. Zo garanderen wij kwalitatieve, betrouwbare, duurzame en maatschappelijk verantwoordelijke producten waarbij alle partijen baat hebben, van producent tot klant.


Ons Team

Ons team is samengesteld uit zeer deskundige en ervaren haarwerkspecialisten die gedreven en met passie leven voor hun vak waar tevredenheid van de klant centraal staat.
Deze medewerksters werken onder het toeziend oog van even gedreven medische specialisten , die uit de praktijk weten hoe belangrijk een haarprothese is voor onze klanten !

Drs. Evenaar

Drs. A. H. Evenaar

CEO

Als gepensioneerd medisch specialist staat kwalitatief hoogstaande, persoonlijke en zorgzame begeleiding en behandeling van klanten altijd centraal. Dit was ook het levensmotto van onze dierbare, en voormalig oprichter, wijlen Dhr. Jef de Bie en wordt door ons team gedeeld. Ik zal er alles aan doen om dit in de praktijk blijvend te realiseren. Met ons personeel heb ik hier álle vertrouwen in!

P. Herben

Drs. P. Herben

Manager

Al ruim dertig jaar ben ik werkzaam als bedrijfsarts in de medische wereld. Hier staat altijd één zaak voorop “de gezondheid van de patiënt gaat voor op alles”. Met dit bedrijf willen wij mensen die vanwege genetische of medische redenen te maken krijgen met haaruitval een uitweg bieden. Duurzame materialen, discretie en een optimale service van begin tot einde, dat is Quality Hair Design.

Patricia Vranken

Patricia Vranken

Bedrijfsleidster / Haarwerkspecialist

Na mijn opleiding als kapster heb ik de kans gekregen om mij bij te scholen tot haarwerkspecialist. Van deze keuze heb ik nog nooit spijt gehad. Nu werk ik al jaren in in deze branche en mijn job is ook meteen mijn passie geworden. Luisteren naar de klanten en voor de perfecte natuurlijke oplossing zorgen, dát is wat deze job zo boeiend maakt.

Monique Bollen

Monique Bollen

Kapster / Haarwerkspecialist

Ik heb eerst jaren ervaring opgedaan als kapster maar op een bepaald moment was ik op zoek naar een nieuwe uitdaging. Tijdens mijn zoektocht kwam ik terecht bij haarwerken en nu werk ik al jaren als haarwerkspecialist. Mijn grootste troef is mijn zorgzaamheid voor de klant en ik haal enorm veel voldoening uit mijn job wanneer ik de klant gelukkig naar huis zie gaan.