Klanten terug trots maken

Quality Hair Design Maasmechelen

“Wij proberen cliënten die hun haar verliezen opnieuw trots te maken”

Je kapsel is een van de dingen die je uniek maakt, dat begrijpen  Monique en Patricia van Quality Hair Design  in Maasmechelen maar al te goed. Voor de meeste mensen met een haarprobleem is de stap naar een haarwerk of pruik groot en vooral emotioneel moeilijk. Bij ons kunt u terecht in een huiselijke, warme en discrete sfeer.

“We vinden het erg belangrijk dat onze klanten hier in alle rust en met optimale privacy worden geholpen. Onze zaak behandelt alléén klanten met een haarprobleem”, vertelt Patricia Vranken, een van de twee haarspecialisten. “Er zijn cliënten die hier binnenkomen en vertellen dat ze ons adres al drie jaar in hun portefeuille hebben, maar lang twijfelden. Kiezen van een haarwerk of pruik is een persoonlijk- en emotioneel proces dat eenspeciale begeleiding verlangt”.

Wat Quality Hair Design o.a. van andere haarspecialisten onderscheidt, is de jarenlang (18 jaar) opgebouwde ervaring, kwaliteit en snelheid van onze service. “Een eerste punt dat we belangrijk vinden, is dat men alléén betaalt wat men nodig heeft. Start onze klant bijvoorbeeld met chemotherapie en komt hij/zij een haarwerk of pruik passen, dan reserveren we deze tot hij/zij het nodig heeft. Verandert er iets aan de behandeling waardoor het haarwerk of de pruik overbodig is, hoeft men deze niét te betalen.”

“Verder is het tempo waarin we werken, vooral te danken aan ons eigen reparatieatelier. Na enkele jaren vertoont een haarwerk of pruik sporen van slijtage. Dankzij de opleidingen die we volgden, kunnen we deze meteen herstellen terwijl de cliënt wacht”, vertelt Monique Bollen. Zelfs tijdens het weekend en onze twee sluitingsdagen (maandag en dinsdag) zijn mijn collega en ik 24/7 bereikbaar voor noodgevallen, zowel voor bestaande- als nieuwe klanten. Iemand opnieuw trots en zelfverzekerd maken en hem/ haar garanderen dat ze altijd op ons kunnen rekenen, dat geeft ons véél voldoening.”

Quality Hair Design  
Rijksweg 291,

3630 Maasmechelen
089 77 53 12  
info@qualityhairdesign.be

www.qualityhairdesign.be


Comments (2)

 1. schrijvers:
  May 26, 2018 at 11:52 AM

  Mooie moderne kapsels , veel keuze aanwezig in de zaak heb zeer goede informatie gehad en wat niet aanwezig was kon besteld worden
  was op een paar dagen in de zaak , ook een pluim aan de dames voor de goede ontvangst met vakbekwame uitleg in een huiselijke sfeer
  met een heerlijk tasje koffie

 2. Bollen:
  May 26, 2018 at 11:55 AM

  Deze twee dames weten inderdaad waar ze mee bezig zijn , heel goede uitleg gehad , geen opdringerig gedoe ,
  gewoon een eerlijke en persoonlijke aanpak.Reageer via het formulier hieronder